Peter Hunt: "Det här är min sanning..."

IFK Norrköpings tidigare ordförande Peter Hunt har inte givit en enda intervju sedan i februari. Förra fredagen ringde Hunt Birro och erbjöd Studio Allsvenskan en exklusiv intervju runt allt som varit.

Hunt lägger korten på bordet och berättar om hur den senaste tiden varit, hur han ser på kritiken från revisorerna och om arbetsmiljön, om Mikael "Gädda" Hansson.

Det handlar också om att West Ham ringde honom (trots att han inte var kvar) efter försäljningen av Sead Haksabanovic och undrade var deras pengar tagit vägen.

Det handlar om vad som egentligen hände när Jens Gustafsson lämnade föreningen. Genom stormarna och allt som hänt har ändå Hunt bibehållit kärleken till både laget och klubben Norrköping.

Vi ställer de kritiska frågorna om hans ledarskap, om 51%-regeln, men ger också plats för det som varit Studio Allsvenskans devis i fyra år; " Människan först..."

Detta är inte hela sanningen. Men det är Peter Hunts version av vad som hände i IFK Norrköping under 2020 och 2021.


Följ oss på Patreon för ännu mer avsnitt, där vi sänder Daily Show, tisdag till fredag: https://www.patreon.com/studioallsvenskan


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.