Olof Lundh: "Sättet de får ihop det är imponerande"

Äntligen är Olof Lundh tillbaka i Studio Allsvenskan!

Vi tar vi ett gigantiskt grepp på Allsvenskan 2021. Vad har imponerat mest på honom? Kommer Malmö resa sig efter smällan mot Djurgården? Är AIK ett lag för guldet? Vad betyder Norling för IFK Norrköping och kommer Hamsik hinna vakna till liv innan sessionen i Blåvitt är över? Vad är det som inte fungerar i Bajen och varför är Henrik Rydström en av Sveriges bästa tränare just nu? Vilka kommer topp 5? Kommer Örebro klara sig? Varför swishade han 1 000 kronor till Varbergs tränare Jocke Persson?

Vi snackar också om EM och Sveriges chanser med Zlatan i laget. Sen blir det en hel del surr om Alla mot Alla, Birro vs Lundh i "Under pressure", Leeds, Ulf Lundell, Österlen, Mourinho i Roma, att googla sig själv, vad han tar i bänkpress, Dödssparken mot Jerka Johansson och Kakan Hermansson i Alla mot Alla OCH vad länken kostar egentligen. 

Och så har vi en tävling där Olof Lundh lottar ut sin bok "Landslaget enligt Lundh" med ett nyskrivet kapitel inför EM. Tävla gör du på vår instagram! 

Möt en av Sveriges tyngsta sportjournalister i dagens avsnitt.

Vill du ha mer av oss? Varje tisdag till fredag sänder vi vår Daily Show på https://www.patreon.com/studioallsvenskan! MISSA INTE DET!


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.