Mikael Stahre: "Det ska vi göra för att vara i toppen"

Studio Allsvenskan finns även på Patreon, där du får ALLA våra avsnitt reklamfritt direkt efter inspelning. Dessutom får du tillgång till våra exklusiva poddserier där vi släpper avsnitt tisdag till fredag varje vecka. Bli medlem här!


Studio Allsvenskan ON TOUR.

Idag kommer vi från Kamratgården i Göteborg där vi lyckades riva tag i tränare Mikael Stahre och hålla honom kvar i en dryg halvlek...

Det handlar om en del om förra säsongen men framförallt handlar det om vad han lärde sig av förra året och på vilket sätt det kommer synas och märkas i IFK Göteborg 2023.

Det handlar så klart en hel hans suveräna förmåga att i exakt rätt tid ge de unga spelarna chansen men också om nyförvärven som kommit. Hur bra ser de ut? Vad kan vi förvänta oss av dem, och av IFK Göteborg, 2023?


Vi snackar också om Blåvitts rätt skrala hemmafacit 2022 och hur de ska göra för att använda sig av det vackra och otroliga stödet de har på sina matcher. Inramningen på Blåvitts matcher på Ullevi tillhör ju toppskiktet i svensk fotboll.


Studio Allsvenskan sätter en ära i att resa ut i landet och träffa svensk fotbolls viktigaste personligheter på deras egen hemmaplan. Så missa inte när vi träffar Stahre på Kamratgården.

Finns ute för alla överallt.


Följ Studio Allsvenskan på sociala medier: 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.