Kim Bergstrand: ”Klubbar i Sverige och utomlands har hört av sig"

Studio Allsvenskans supervecka rullar vidare med Sirius tränare Kim Bergstrand. I avsnittet pratar vi om Silly Season och går igenom Sirius ekonomi. Vad ger Kim Bergstrand för betyg på transferfönstret? Vi snackar också om att två tunga ledare i Andreas Eriksson och Niklas Busch Thor har valt att avsluta karriären och vi undrar därför vilka som kliver fram nu?


Samtidigt lyckades Sirius förlänga med Studio Allsvenskans favorit Josh ”Big” Wicks. Kommer han bli Allsvenskan bästa målvakt? 


Vi tar också fram rittavlan och låter Kim Bergstrand förklara hur Sirius kommer spela i år. Otroligt intressant surr för alla fotbollsnördar! 


Vi tar också upp den tidigare Sirius-spelaren som idag är häktad misstänkt för flera grova brott som också begicks under tiden i Sirius. Hur ser Kim Bergstrand på det? Var det något han fick hantera som tränare?


Kim Bergstrand har också blivit hyllad av spelare, ledare och media. Det har ryktats om massa olika klubbar, bland annat MLS-klubben Colorado Rapids förra året. Fanns det ett intresse där? För första gången ger Kim Bergstrand svaret. Han svarar också på ryktena om Hammarby och vad han har för mål som tränare och avslöjar att han vill träna en storklubb i Sverige men också en klubb i utlandet.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.