"Här kan toppklubbar lära sig"

Studio Allsvenskan finns även på Patreon, där du får ALLA våra avsnitt reklamfritt direkt efter inspelning. Dessutom får du tillgång till våra exklusiva poddserier där vi släpper avsnitt tisdag till fredag varje vecka. Bli medlem här!

Studio Allsvenskan förvandlas idag till Studio Mjällby.

Birro tänder en bengal över Listerlandet och förklarar i detalj varför resten av fotbolls-Sverige envisas med att ständigt och återkommande underskatta Mjällby AIF.

Efter sina nästan två år i klubben och en dokumenterad kärlek till Listerlandet med omnejd berättar han hur klubben byggt tålmodigt och klokt, och långsamt, över tid.

För bara några år sedan var man nära att rasa rakt igenom det svenska seriesystemet. I maj spelar man en historisk cupfinal. På riktigt gräs dessutom...

Vi applåderar sportchef Hasse Larsson som med rätta blir förbannad när "bortskämda slynglar" snackar skit om Strandvallen. Inte många gräsmattor håller Strandvallens klass.

Vi hyllar också Häcken (igen) som kör över ett tröttkört Djurgården i den andra semifinalen, och så blir det lite om derbyt i Rom och dopet av Henkes son i söndags. Dessutom om den allsvenska upptaktsträffen som är idag.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.