Häckens Sonny Karlsson: ”Jag och Bosse Andersson pratade om Gustav Engvall..."

Studio Allsvenskan gästas av BK Häckens sportchef Sonny Karlsson. Men innan vi går djupare in på Häcken pratar vi om helgens matcher i Allsvenskan. Vi hyllar Pekings stora bortafölje, att Jens Gustafsson var het vid sidlinjen, Birros sms-konversation med Patrick Winqvist efter Djurgården-Trelleborg, att Jimmy Thelin fortfarande inte lever upp till hypen, att Dalkurds Mohamed Buya Turay börjar betala tillbaka direkt och att Östersund har fått en riktig mardrömsstart. Klarar Östersund av att vara favoriter? Uppenbarligen inte! Och just nu är det mest fokus på fel saker. 


Tillbaka till Sonny Karlssons Häcken. I avsnittet pratar vi om hur han värvade över Diego Lugano, att han och Bosse Andersson snackade om Gustav Engvall och Bristol City under upptaktsträffen. Sonny Karlsson avslöjar också att Häcken var ute efter Djurgårdens Yura Movsisyan innan det blev Mostafa El Kabir. Vi tar också upp spelare som Irandust, Joel Andersson och att sälja till Malmö FF trots att Häcken inte vill sälja till andra allsvenska klubbar. 


Vi pratar också om kassakon Gothia Cup som ALLA andra supportrar är avundsjuka på. Framförallt Göteborg. Vi surrar också om varför man inte förlängde med Mathias Ranégie och om det finns någon kontakt med AIK:s Ahmed Yasin nu. Vi tar också upp Daniel Larsson som Sonny hoppas på vänder hem till Häcken redan nästa år. 


Vi pratar också Andreas Alm och målsättningen att ta SM-guld inom 5 år. 


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.