"Dom visar mästarklass"

Studio Allsvenskan finns även på Patreon, där du får ALLA våra avsnitt reklamfritt direkt efter inspelning. Dessutom får du tillgång till våra exklusiva poddserier där vi släpper avsnitt tisdag till fredag varje vecka. Bli medlem här!


Allsvenskan är tillbaka efter landslagsuppehållet och Birro och Hugo bjuder in till landets bästa fotbollsmässiga lägereld!


Det handlar om Sirius brutala överkörning av Varberg. Har Bois hängt av sig uniformen med åtta matcher kvar? Hur är det ens möjligt att spela så uselt? Med de frågorna ställda; finns ingen anledning att gotta sig åt det halländska sönderfallet. Nu gäller det att bygga sin heder framöver.


Vi konstaterar vidare att Blåvitt är formstarkast och bäst i serien just nu och att BP kommer få kriga för att inte hamna på kvalplats.


Vi hyllar Värnamo efter den historiska segern borta mot Djurgården och konstaterar att Malmö FF vinner matcher så som mästarlag brukar vinna matcher...


Men vad fan hände egentligen i Borås?


Vi undrar också om Häcken kommer orka slåss om guldet, trots den sena vändningen mot Halmstad.


Det blir också en del om kvällens match mellan AIK och Degerfors där Birro håller ett klassiskt "Braveheart-tal" innan han får runda av med lite snack om Romas 7-0 mot Empoli i går.

Ute för alla överallt.


Följ Studio Allsvenskan på sociala medier: Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.