Därför är Djurgården bättre utan en grinig Kim Källström

Studio Allsvenskan går återigen in i en ny supervecka. Idag snackar Marcus Birro och Henrik Eriksson ner semifinalerna i Svenska Cupen. Vi pratar om att Malmö spänner musklerna och visar att Östersund fortfarande är lillebror. Hur kommer det här påverka Östersund som lag och förening? Kommer man kunna locka till sig lika stora spelare i framtiden nu när man bara har Allsvenskan att fokusera på? Kommer Saman Ghoddos och Ken Sema dra i sommar och kan man då ersätta med lika bra kvalité? Tveksamt. 


Mellan AIK och Djurgården var det på förhand lite ovisst vem som skulle gå segrande. Men när matchen var slut var det en tydlig och säker seger för Özcan Melkimichels mannar. En taktisk triumf där laget går för jaget och ingen saknar Kim Källström? Borde Janne Andersson ringa Andreas Isaksson nu när Robin Olsen är skadad? Behövs det en ny anfallare i Djurgården? Varför har Tino Kadewere gått från hånad till hyllad? 


Vi ger er också det senaste från Silly Season och surrar bland annat om Erkan Zengin, Nikola Djurdjic, Amadou Jawo, Gustav Engvall, Pa Dibba, Isak Ssewankambo. 


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.