TRAILER: Spöktimmen Online 2

Jaila Gladden ska en kväll i september 2017 åka en snabbis till affären för att handla. Det kommer dock inte att bli som hon har tänkt sig för på väg hem så blir hon tagen av ett monster. Direkt inser Jaila att ingen i tid kommer att upptäcka att hon saknas och att hon måste lösa sin egen kidnappning.

Lauren Giddings har sagt till familj och vänner att hon kommer vara lite svår att få tag på i någon dag då hon kommer att plugga inför en viktig tenta. Men när hennes nära och kära inte har hört något från henne på fyra dagar så blir de oroliga. De tar sig in i Laurens lägenhet och upptäcker att Lauren är spårlöst försvunnen. Det blir inte heller bättre när det kommer fram att Lauren har haft en stalker.


Nu finns Spöktimmen online 2 att hyra på Vimeo. Under den här förinspelade föreställningen så berättar vi om fall som vi aldrig pratat om innan i podden eller på liveshower. Vi pratar om kidnappningar, flera fall av stalkers och så bjuder vi givetvis på videos där det övernaturliga har fångats på film. Du hyr filmen genom att gå in på vimeo.com och söka på Spöktimmen eller genom att följa länken nedan. Det här vill du inte missa!


Spöktimmen Online 2: https://vimeo.com/ondemand/spoktimmenonline2


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.