Thomas Fleetwood 1/6 - Hissen i alperna

Det här är det första avsnittet i Anton Bergs nya serie som sänds i vår systerpodd Skuggland. Del två finns redan ute för er som prenumererar på Thirdear+! Sök på Skuggland i er poddspelare så kan ni lyssna på fortsättningen.


I april 2014 skakas den österrikiska alpbyn Bad Gastein av en händelse som drar till sig hela världens blickar. 

Mitt i dramat befinner sig en svensk hotellägare - Thomas Fleetwood. 


Han tvingas försöka överleva på en mycket ogästvänlig plats helt utan mat och vatten. Hur gjorde han och varför vill inte hans räddare bli kallad för hjälte?

Och vilken plats i historien har egentligen den här händelsen?


Journalisten och författaren Anton Berg ger sig ut på en resa för att berätta om ett okänt livsöde och en historia, mycket mörkare än han först trott, börjar skönjas.


Just det här avsnittet släpper vi gratis i Spårflödet, men är du prenumerant på Thirdear+ så kan du redan nu lyssna på avsnitt två. Vill du också stödja vår journalistik och få tillgång till alla våra program som Skuggland (Där Fleetwood släpps) Spår och Uppgång & Fall, gå in på www.thirdear.studio. Länken nedan på engelska är inbränd, och gör att du prenumererar på Spår, där inga fler Fleetwood avsnitt släpps - så för att undvika missförstånd - gå in på www.thirdear.studio, så får du en prenumeration på alla program.


“Thomas Fleetwood - en hissnande historia längs Europas barer och bakgator” görs av Anton Berg i samarbete med podcasten Skuggland på ThirdEar Studio.


Exekutiv producent och ansvarig utgivare är Martin Johnson.

Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.