Specialavsnitt: Vår serie på HBO Nordic om Knutby

Den 4 april släpps vår dokumentärserie "Knutby: I Blind Tro" på HBO Nordic. Med anledning av detta berättar vi, tillsammans med seriens regissör Henrik Georgsson, om vårt arbete och vad ni kan förvänta er från serien. Det blir sex avsnitt som alla släpps samtidigt om ett av Sveriges mest omdiskuterade rättsfall: Knutbydramat som utspelade sig 2004. 

Vi berättar om skotten, polisutredningen och domarna men också om sekten och hur den fick sitt slut. Tack vare aldrig tidigare visat material och människor som aldrig tidigare vågat berätta kan vi lägga nya pusselbitar till det som hänt i Knutby.

Serien är producerad av Ruth Reid för Warner Brothers ITVP, med Anton Berg, Martin Johnson och Martina Iacobaeus som exekutiva producenter. Exekutiva producenter för HBO Europe är Hanne Palmquist, Hanka Kastelicova och Antony Root. Dokumentärserien är producerad av Warner Bros. ITVP Sweden för HBO Europe.

"Knutby: I blind tro", en dokumentärserie i sex avsnitt, blir tillgänglig på HBO Nordic och i alla HBO Europes länder den 4 april.

Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.