Sommar i Spännande möten: Politiker vi minns

Politiker och politik kanske inte hör till de absolut mest lyssnade avsnitten i podden. Som intervjuare har jag dock haft några av mina mest intressanta, överraskande och inte minst roliga stunder i dessa sammanhang.


Samtalet med Mona Sahlin tycker jag själv är en av de mest spännande jag haft. Hade någon serverat en flaska vin och lite mat så hade vi nog kunnat hålla på i många timmar.


Amineh Kakabaveh var en omstridd politiker, inte minst för att hon är kurd vilket ju stört en viss Erdogan när det gäller Sveriges medlemskap i NATO. Jag tycker hon är underbart frispråkig även om jag inte direkt håller med i allt hon säger.


I klippet med Anna Maria Corazza-Bildt får du höra vad hon tycker om Storbrittaniens Boris Johnson och Ungerns Viktor Orban. Väldigt rättframt!


Det finns bara en ”Soffan” i Göteborg, nämligen Ann-Sofie Hermansson. En mer genuin och öppen politiker får man leta efter. Bara att gå från kommunstyrelsens ordförande till sopåkare är fantastiskt. Underbar göteborgska dessutom!


Avsnittet har inget inspelat intro och outro. Orsak? Tja, det är faktiskt semester!Moderator: Gunnar Oesterreich

Musik: Mattias Klasson/Daniel Olsen

Distribution: Acast

Samarbetspartners: Life Genomics, Gröna Gårdar, Funmed


Hitta allt om podden: 

Websida: https://spannandemoten.se/

Instagram: @spannandemoten

Facebook: https://www.facebook.com/spannandemoten

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gunnar-oesterreich/

Kontakt: gunnar@oesterreich.se eller via sociala medier


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.