Nyårskarameller 2023

Då har det blivit dags att stänga nådens år 2023.


Kanske har du lyssnat till något enstaka samtal under året eller så har du kastat dig över ett nytt avsnitt varje torsdag. Kanske har du tyckt att någon intervju varit lite för lång eller så har du undrat varför samtalet redan är slut efter två timmar.


Hur som helst så vill jag tacka dig av hela mitt hjärta för att du brytt dig om den här podden. Och du är i gott sällskap, vi närmar oss 1 000 prenumeranter på Spotify.


Jag har haft förmånen att träffa många spännande gäster och jag vill därför passa på att tacka alla som tagit sig tid att sitta och prata med mig. Det är verkligen en ynnest att få ta del av er kunskap, reflexioner och tankar. Några samtal har varit extra speciella, och citaten i det här avsnittet återspeglar några av dessa.


Så hoppas du fortsätter att hänga med mig och mina gäster under 2024. Jag skall göra mitt yttersta för att leverera ännu fler, ännu vassare och ännu mer underhållande och spännande möten under kommande år.


Här kommer en påse nyårskarameller med citat från Henrik Zetterberg, Märta Jansdotter, Shahrzad Kiawash, Bengt Baron, Leif Östling, Peter Wallin, Klas Friberg, Nils von Heijne, Kenneth Eklund, Thomas Bodström, Mattias Klum, Gabriel Odenhammar, Lena Wilderäng, Ingmar Skoog, Emma Green och Hans-Olov Öberg.


Moderator: Gunnar Oesterreich

Musik: Mattias Klasson/Daniel Olsen

Distribution: Acast

Samarbetspartners: Life Genomics, Gröna Gårdar, Funmed


Hitta allt om podden: 

Websida: https://spannandemoten.se/

Instagram: @spannandemoten

Facebook: https://www.facebook.com/spannandemoten

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gunnar-oesterreich/

Kontakt: gunnar@oesterreich.se eller via sociala medier


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.