131. Sommar, sociala medier & semester

Under årets hittills varmaste vecka håller vi vår 40e Berghs-kurs i ett klassrum på en för övrigt tom Berghs-skola. Kursen blev den första helt digitala och i veckans podd pratar vi om våra upplevelser kring att hålla en digital kurs men också om förväntningar och planer för hösten i sociala medier. Vi går igenom hur Pinterest plötsligt jagas av de stora liksom om hur streaming kanske är nästa stora grej för fler än gamers. Hoppas ni vill lyssna på vårt sista poddavsnitt innan sommaruppehållet. Om inte något speciellt händer i sommar (då kommer vi självklart göra specialavsnitt) så hörs vi i augusti igen. Glöm inte att prenumerera om ni inte redan gör det! Glad sommar på er!

Om hur digitala möten utmanar oss mer https://www.bbc.com/worklife/article/20200421-why-zoom-video-chats-are-so-exhausting
Facebook Collections https://www.digitaltrends.com/social-media/facebook-collections-share/ och Google Keen https://www.blog.google/technology/area-120/keen/ utmanar Pinterest.
Twitter Audio https://www.theverge.com/2020/6/17/21294481/twitter-audio-tweets-now-available-iphone-ios
Podgeek om fantastiska poddar http://podgeek.se/56-prata-med-podgeek-om-fantastiska-poddar

Podcasten Social by default drivs av Deeped Niclas Strandh, Social Media Responsible och Performance Marketing Specialist, SEB och Sarah Larsson Bernhardt, Head of social på SKF Group Corporate communication.
Shownotes, länkar och alla avsnitt hittar ni på http://podcast.socialbydefault.se.
Prenumerera på podcasten via Itunes. Ge oss gärna ett betyg och en recension! Eller följ oss på Spotify (https://open.spotify.com/show/7hzQ5YVQxxFZq77JsNhg9r?si=7WyrDPfpQaaOON5KbGtFcQ), Acast (https://www.acast.com/socialbydefault) eller Stitcher (https://www.stitcher.com/podcast/social-by-default)
Har ni frågor till oss, eller åsikter om avsnittet? Twittra med hashtaggen #socialbydefault eller prata med oss på vår Facebooksida Socialbydefault (http://facebook.com/socialbydefault). Läs mer om konceptet på på vår sajt http://socialbydefault.se. Kolla också in vårt instagramkonto (http://instagram.com/socialbydefault).