125. Ett moraliskt internet är ett dött internet

Dags för ännu en Internetdagarna-inspelning! Ashkan Fardost är av de få som på riktigt vågar utmana, ställa de jobbiga frågorna och se saker från andra perspektiv än de kanske mest självklara. När det finns ett svar som många tycker är skönt och tryggt så är Ashkan den som säger “men tänk om det faktiskt inte är precis så”. Han startade vårt spår på Internetdagarna genom att utmana oss rejält, och genom att säga att inget är nytt under solen. Självklart har vi också ett avsnitt i podden där vi diskuterar de senaste nyheterna inom sociala medier, som Stories på LinkedIn, och lite Corona kaos och event.

Podcoast: https://podcoast.se

Sarah om arbetet med Storykit och video på sociala medier:
podden https://podcasts.apple.com/se/podcast/varf%C3%B6r-ska-vi-lokalanpassa-v%C3%A5rt-inneh%C3%A5ll/id1497869101?i=1000467526783
video https://www.youtube.com/watch?v=X6B6sTZo5GM
intervju https://storykit.io/sv/how-storykit-enables-skf-to-create-video-on-130-markets/

Ola Anderssons åsikt om LinkedIn Stories: https://www.olaandersson.nu/sociala-medier/3-skal-till-varfor-linkedin-stories-ar-helt-ratt-tankt/

Social by default om försvinnande format (2017): https://digitalpr.se/2017/02/21/tre-format-perfekt-timing/

Ashkan Fardost
Hemsida: https://ashkan.io/?lang=sv
Twitter: https://twitter.com/touristinspace
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/fardost/

Bild: Lars Lundqvist.

Podcasten Social by default drivs av Deeped Niclas Strandh, Social Media Responsible och Performance Marketing Specialist på SEB och Sarah Larsson Bernhardt, Head of Social på SKF Group.
Prenumerera på podcasten via Apple podcaster (https://itunes.apple.com/se/podcast/social-by-default/id1035136664?mt=2) . Ge oss gärna ett betyg och en recension! Eller följ oss på Spotify (https://open.spotify.com/show/7hzQ5YVQxxFZq77JsNhg9r?si=7WyrDPfpQaaOON5KbGtFcQ), Acast eller Stitcher.
Har ni frågor till oss, eller åsikter om avsnittet? Twittra med hashtaggen #socialbydefault eller prata med oss på vår Facebooksida Socialbydefault (http://facebook.com/socialbydefault). Kolla in också in vårt instagramkonto (http://instagram.com/socialbydefault) eller vårt Twitterkonto (http://twitter.com/socialbydefault).