#192 - "ulf banner!"

192:an doftar av kaffe! (och visst bullätande) Vi tillverkar avsnittet på gemensam plats i Trångsund efter en dag full av verksamhetsplanering och andra roligheter!

Veckans Lista bjuckar på "musikfilmer". På filmfronten vi tar nytt grepp på Matthew Mc...den här gången Karibien-style. Anne Hathaway ger honom ett förslag han inte kan tacka nej till. Kan det vara värt? Har du träffat Kayla som ska sluta mellanstadiet? Hade inte vi heller...innan vi såg Eight Grade. Vad säger magkänslan om DEN? Veckans VHS tar oss till en film man inte såg igår direkt! En rulle som kanske var starten på en älskad (?) skådis karriär. Och nej, ingen björn förekommer i filmen (du fattar snart varför).

Vi går också igenom Quizet från tidigare i vår! Rätta svaren plus vinnarna! Är DU en av dom??
I veckans extramaterial huserar Fånspånerierna och hamnar på en minst sagt välkänd rulle!   Vi TÄVLAR också! Exemplar av actionrafflet Bumblebee står på spel! Släpps på blu ray måndag 20/5! Se till att vinna Ditt exemplar!
Men skynda! Sista dag att tävla är just måndag 20/5!

Tja, på det hela taget en smutt stund framför mikrofonen. Som det brukar vara alltså.
Get some!   Stöd oss på patreon.com/snackaomfilm! Kom åt snitsigt extramaterial som du icke hittar någon annanstans. Vi lovar.