#236 - "189 spänn?!?!?"

Ny vecka, nya tag!
Vi fluffar på i vår skimrande bubbla av snickesnack och tyckanden. När det mesta är instabilt i vår vardag, kan du i alla fall lita på att vi finns här bakom våra mickar. Som vanligt med Veckans Lista och en hoper filmer att tycka till om.

Vad har vi för bästa-rullar på Sigourney Weaver? Om vi inte får ta med Alien-köret. Vi testar nya VOD-möjligheten från SF Anytime och Filmstaden; bioaktuella The Invisible Man (har Elisabeth Moss nånsin sett så risig ut på film??!) och The Hunt (äntligen premiär efter alla turer fram och tillbaka!) har skådats hemma i vardagsrummet! Värt?? Och kanske mer intressant: värt stålarna det kostade att få hem underhållningsvåldet till den egna tv-soffan...??

Dessutom! Fiiffi gör en Hi5 i förväg när hon tar sig an regissören Johannes Nyholms senaste film (du vet...han med Jätten). Nya filmen heter Koko-di Koko-da (jo vi lovar!)
Och Steffo har lösningen på toapappers-problemet!

Get some!   Bonus! Den som tar sig en tur till patreon.com/snackaomfilm den här veckan får höra ett sällsamt slingrigt snickesnack som mynnar ut i att läget med Cuba är oklart...(???!?) Självklart vill du veta mer! Ta en sväng förbi! Tjosan!