#72 11:11 betydelse och förklaring

Förklaring av 11:11 och dess rot 1, A, Aleph. Skapelsen. Alpha och Omega. 🎧 Nytt avsnitt ute (pjuh jag hann podda innan portalen stängs!) △ Idag 11:11 har vi en portalsöppning, ett wormhole, en vidöppen dörr som står öppen. Men vad betyder 1111 numerologiskt? Jag går in på roten av 1an och därmed hamnar vi på Aleph, A (1) och skapelseprocessen. Andetaget. The divine triangle △ Kether.

Dimensioner. The creator, skaparen. Kristaller. Uppvaknanden. Master 11, 22 och 33 △

Varför finns inte akasha biblioteket egentligen? Det är egentligen 8e dimensionens kvantfält som lagrar allt som hänt från begynnelsens början av vårt universum. Thorus är namnet jag inte kom på 🙌 Är själen samma sak som det högre jaget? Vad har själen med sig och hur upplyst är den, egentligen? Vad är the cosmic egg och vad är Alpha och Omega? Nollan? Kether? Sen var det ju det här med änglar.... 🥱 Jag pratar också om Eleven, flickan ur serien Stranger Things som också har smeknamnet EL och 011. Du kan lyssna på det här vilket år som helst.


Du hörde det först på SKYROCKET podden 🚀

Pssst, jag hade 1111 lyssnade avsnitt idag. Vaknade kl 11:11 💥


Du hittar mig på:

Hemsida

Nyheter/blogg

Instagram

YouTube


#1111 #eleven #aleph #kether

#divinetriangle #alphaomega #creation #numeology #kabbalah #pythagoras #cosmicegg #elvaelva #portalsöppning #wormhole #skyrocket #podcast #letsskyrocket.se #masterteacher


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.