#66 GFL Àr det falska ljuset kanalisering SHC

Kanalisering Sirian Högsta RÄd KARE-NE som varnar för Galaktiska Federationen av Ljus (GFL). Den Àkta federationen heter Galaktiska Federationen av VÀrldar (GFW).

GFL utlovar att de ska rÀdda vÀrlden och mÀnskligheten, att vissa utvalda mÀnniskor tas med i skepp medans andra blir kvar. Dvs bara de som Àr "bra nog". 3D mÀnniskor blir kvar, lÀmnas Ät sitt öde.

Vidare pÄstÄr GFL att Jesus Sananda, St Germain och Lord Ashtar (vilket Àr ett kollektiv, inte en person) att de fungerar som andliga vÀgledare, gurus som slÄss för ljuset och Àr frontfigurer i GFL med glitter och glamour.

Den strids Pleiad som kom till mig och tog med mig i deras skepp var medlem i GFW och jag tackade nej dÄ jag trodde de var av mörkret.

MÄnga gÄnger har jag som grundbesÀttning (Ashkera Sirian Starseed) varit med vid otaliga portalsöppningar och stridit (omedvetet för GFW) med Andromedas och Sirians.

Det Pentagon slÀppt ang UFO's etc Àr GFL som arbetar med den mörka cabalen och djupa staten för manipulering av mÀnskligheten, Àven AI. Jag har i tidigare varit skeptisk kring GFL i olika poddavsnitt och nu fick jag det bekrÀftat.

Var noga med vilka du pratar med. Pleiader strider mestadels, liksom Andromeda. Dessa tillhör GFW. Pleiader Àr inga andliga vÀgledare, liksom övriga civilisationer. HÄll dig till GFW. INTE GFL.

Nytt poddavsnitt ute. Kanalisering SHC 6D.


Du hittar mig pÄ:

Hemsida

Nyheter/blogg

Instagram

YouTube

Pinterest

#channeling #sirianhighcouncil #galacticfederationofworlds


Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.