#65 MEDIALT hitta borttappade saker

Idag släpper jag ännu ett avsnitt från medlemssidorna där jag pratar om att klockrent hitta borttappade saker och att lita på det man ser. Stå kvar i din kraft som jag brukar göra.

Vi är ALLA multidimensionella och därmed även mediala så detta är ingen raketforskning. Vi kan alla finslipa detta, en del är födda med egenskaper där det bara finns medans andra får jobba lite hårdare men det går, tro mig!

Jag pratar även om raket avsnittet "Numerolog möter Astrolog" som totalt skyrocket-lyssnades med + 500% enligt acast statistik, tjohoo! Tack alla astrovänner och tack poddens astrolog Astroalvis! We love you!

När vi pratar om vårt soltecken tror många att detta är vad vi är, samma gäller numerologins själskontrakt och livsvägen. -Jag är en Stenbock. -Jag är en 9a. Detta är bara en mikrodel av dig och hela din astrokarta eller numerologisk blueprint. Det saknas enormt mycket om man bara säger att man är oxe, vädur eller fisk, samma när man tror att ens livsväg säger allt om vem man är. Jag är mer 7a än master 33. Hur gammal är din själ? Kolla av själstalet.

Jag pratar även om att många söker sin kraft utanför sig själva via guider men vem vet mest om dig och din livsplan? Jo DU! Stå i din kraft!!

Välkomna in att lyssna på ett gammalt avsnitt från medlemssidorna som jag nu släpper, puuuss

Vill du ha ditt själskontrakt, din blueprint kan du kontakta med nedan:

Du hittar mig på:

Hemsida

Nyheter/blogg

Instagram

YouTube

Pinterest

#numerologi #medialitet #hittasakermedialt


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.