Avsnitt 93: Del 1. Samayoga och Vedanta att nå djupare kunskap

Här bjuder jag på den första delen där du får följa samtalet med Sanna och hur hon förmedlar mycket vacker visdom till lyssnaren. Jag lärde känna Sanna när jag gick min Samayogalärar utbildning på Bali våren 2020


Med Sanna Aksha Tobias som är Samayogalärare har praktiserat Vedanta i många år. Hon guidar oss i olika begrepp och hur vi på olika sätt kan lev ett liv värdigt oss själva.


Sanna Akasha ger oss en djupare insikt i den yogiska filosofin som är mycket mer än bara fysiska övningar. Det handlar om vägen att uppleva lycka och hur vi kan hantera de olika intryck och känslor som vi får av vårt dagliga liv.


I de tre avsnitten och detta är det första kommer du att få lära dig mer om mantra, Samayoga, japa, puja, chant det inre barnet, projiceringar och vilket förhållningssätt Samayoga har till livet.


Hur ser livet ut om man lever de yogiska principerna fullt ut.


Sanna Akasha har tillsammans med sin man Sky utbildningar i Samayoga i Sverige, Europa och i Asien och då främst på Bali. Sann har en lång erfarenhet av att studera Veda och Vedanta och delar på ett mycket insiktsfullt sätt med sig av sina erfarenheter.


Sanna & Sky:

hemsida: www.samayoga.info

instagram: sama_yoga

Bali: www.underthebanyantree.info

instagram: yogaunderthebanyantree******************************************************


Solkarinas hemsida www.solkarina.se

Solkarinas portal

Sann essens distanskurser

Reikitidningen

Instagram solkarina.se

Facebook

Youtube


Allt gott / Solkarina Sinnligkunskap


*******


Kontakt: Solkarina solkarina@sinnligkunskap.com


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.