Avsnitt 187: Dimensionellt medium steg 1 traditioner, ursprung den röda tråden till högre kunskap

Jag utbildar sedan mer än 15 år dimensionella medium och esoteriska rådgivare. Här berättar jag lite om den första helgen av sju som vi träffas lördag och söndag. Om de traditioner och den gamla kunskapen som går som en röd tråd för att få en större och högre förståelse.

Vi arbetar med allt från vägledning, kanalisering, seanser, rådgivning, direktkontakt med andliga dimensioner, vi gör energiavläsningar, läser i Akasha-biblioteket, tolkar drömmar och målar aura.


En utbildning som handlar om människans djupaste innersta kunskap och förmågor i kombination med att finna din plats på jorden. Förstå vilken mäktig person en människa är trots allt. Kommunicera med andra dimensioner till att etiskt och med hög moral vägleda människor att finna sin egen sanning är vårt signum.


Qero indianerna, Amitabha, Lama Buddhismen, Shintoismen, Pure land buddhismen, Kahuna på Hawaii och Shamballa går som en röd tråd från forntida civilisationer till den moderna människan - vår plats i kosmos, meningen med våra liv och vilken kraft och potential vi bär inom oss.


Här hittar du information om kursen https://www.solkarina.se/produkt/esoterisk-radgivare-medium-anglamedium/


Vill du sponsra Solkarinas podcast och den kunskap hon förmedlar gör du det genom att Swisha 1230079061 ( Sinnligkunskap AB) skriv Solkarina i Swishen


http://www.medireiki.se

http://www.solkarina.se

http://www.sannessens.se

Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se

Facebook: http://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos


Min varmaste innerligaste kärlek till er alla


Solkarina Sinnligkunskap® //


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.