Solkarina Sinnligkunskap

by Solkarina Sinnligkunskap

Solkarina arbetar som medium och esoteriker. Hon är Reiki-lärare, författare, kursledare och kroppsterapeut. Solkarina är en av de ledande lärarna i Sverige inom nyandlighet och har utbildat människor sedan 1993. Det är 100 tals människor i Sverige är utbildade av henne inom olika metoder för självkännedom. Hon har skrivit mer än 20 böcker om andlighet, medialitet och healing. Solkarina har produktutvecklat inte mindre än 9 olika självkännedoms-metoder samt skapat metoderna Nefertiti kosmisk healing®, MediReiki® och klassisk japansk Reiki.


www.solkarina.se


Solkarina har en förmåga att se energi i rörelse och kan se de olika dimensionella världarna. Genom det har hon spridit ordspråket det finns ingen fantasi utan allting är verklighet. Tänk dig själv om allt är verklighet, så många olika dimensioner av verkligheten det finns. Och vi kan vara i dem alla samtidigt. Med minnen från andra världar, tidigare liv och högre dimensioner delar hon på ett enkelt och självklart sätt med sig för människor att utvecklas.


Med lång erfarenhet av dimensionella möten och människor mitt i livet så delas filosofi, andlighet, new age och vanligt vardagsliv. Finns änglar? Vad kan vi lära oss av andra civilisationer och tidsåldrar?


Solkarina är en av de få som vågar ta ställning och träda fram. Hon är en historieberättare som ibland är före sin tid.


Solkarina utbildar Reikiut-övare, terapeuter, medium, änglamedium, esoteriska rådgivare och i många självkännedoms-metoder.


I vilket fall är det äkta och genuina viktigt. Desto mer vi lär oss att se och förstå de olika dimensionerna desto mer hela kommer vi människor att känna oss säger Solkarina.
Solkarinas hemsida

Reikiskolan

Instagram

Facebook

Youtube

  • Religion & Spirituality
  • Health & Fitness
  • Education
  • Society & Culture
  • Health