Solkarina Sinnligkunskap®

by Solkarina Sinnligkunskap®

Solkarina arbetar som esoteriskt medium och meditationslärare. Hon är Reiki-lärare, författare, kursledare och kroppsterapeut. Solkarina är en av de ledande lärarna i Sverige inom nyandlighet och har utbildat människor sedan 1993. Det är 100 tals människor i Sverige som är utbildade av henne inom olika metoder för självkännedom. Hon har skrivit mer än 20 böcker om andlighet, medialitet och healing. Solkarina har produkt utvecklat inte mindre än 9 olika självkännedoms-metoder samt skapat metoderna Nefertiti kosmisk healing®, MediReiki® och klassisk japansk Reiki.


En podcast för dig som inte handlar om spöken och "andevärlden" utan den mänskliga-utvecklings processen. Andlig utveckling är mycket mer än fetischer, new age och sensationssökande, spökjakter och andar! Andlig och personlig utveckling utgår från din personliga potential.

.

www.solkarina.se

www.sannessens.se

www.medireiki.se

.

Ny plattform för poddarna är http://www.sannessens.se

.

Solkarina har en förmåga att se de olika dimensionella världarna och vi kan vara i dem alla samtidigt. Hon är en modern mystiker som tar dig med på resor in i olika dimensionella världar.

Med minnen från högre dimensioner delar hon på ett enkelt och självklart sätt med av sina erfarenheter för människor att utvecklas och lära känna sig själva.Solkarina Sinnligkunskap® utbildar den nya tidens esoteriska terapeuter och dimensionsmedium https://www.solkarina.se/produkt/esoterisk-radgivare-medium-anglamedium/


Desto mer vi lär oss att se och förstå de olika dimensionerna desto mer hela kommer vi människor att känna oss säger Solkarina.Solkarinas hemsida http://www.solkarina.se

Reiki-sidan http://www.medireiki.se

Sveriges största digitala kursgård http://www.sannessens.se

Instagram http://www.instagram.com/solkarina.se

Facebook https://www.facebook.com/Sinnligkunskap/

Youtube https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos

Reikipodden https://shows.acast.com/reikipodden

Dagliga meditationer med Solkarina https://play.acast.com/s/Daglig-vagledd-meditation-med-Solkarina

Kosmiska samtal https://play.acast.com/s/kosmiska-samtal

Tarotpodden https://play.acast.com/s/tarot-och-orakelkort


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  • Religion & Spirituality
  • Education
  • Health & Fitness