Bonusavsnitt: Lyssnarfrågor om penetration och erotisk nerv

En stor del av mitt jobb handlar om att svara på frågor om sex, och i det här bonusavsnittet har jag valt två lyssnarfrågor som jag fick feeling för, och som jag tror fler än frågeställarna har glädje av att få svar på. 

När jag får en sexfråga svarar jag alltid utifrån två perspektiv. Det första är vad som är ett sant, relevant och användbart svar på själva frågan, så konkret som möjligt. Det andra är vad jag tror att frågeställaren har för motiv till att ställa frågan, och om det bör påverka svaret. Om någon exempelvis frågar om hur ofta par ligger i snitt, så är det ju rätt uppenbart att hen undrar om hen ligger för lite eller för mycket, och behöver få bekräftelse i att allt är lagom som känns bra för båda. Och så vidare. 

Dagens två frågor belyser två perspektiv på den längtan efter att vara i kontakt med kärnan av vår sexualitet, som nästan alla jag möter bär på men brottas med att få till. Att vara sitt sanna sexuella jag, med tillgång till hela vårt njutningsregister men också möjligheten att göra sex till en större drivkraft, något mer än bara det kroppsliga. 


Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.