Bonusavsnitt: Erotiska novellen "Soltimmar"

Fantasin är en muskel som mår väldigt bra av att tränas, och särskilt den sexuella fantasin. Det här har vi pratat om ofta i podden, så vi ska inte ta det igen, men när du övar på att tänka på sex, måla upp bilder och känslor drömma dig bort så breddar du effektivt både din repertoar av möjliga njutningskällor och vänjer din hjärna vid att känna lust som den har makt över - och på köpet bli den där påhittiga, orädda älskaren eller älskarinnan som vi ju alla gärna vill vara. 

Idag kommer jag läsa novellen Soltimmar av Emma Reis. Jag fastnade för den för att den är har ett fint språk men ändå är konkret och skapar tydliga bilder i alla fall i mitt huvud. Kanske kan du till och med snappa upp något litet tekniktips.

Och medan du lyssnar - var uppmärksam på vad som händer i din kropp. Finns det passager, ord, tempon som skapar någon viss känsla, härlig eller obehaglig? Kan du fästa uppmärksamheten vid min röst och bara vandra genom din kropp medan du lyssnar, lägga ner mobilen och blunda? Prova! oavsett vad novellen väcker i just dig så är det användbar kunskap för att hitta vidare i din sexuella skattjakt. Nu börjar vi.


Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.