Bonusavsnitt: En alldeles särskild julklapp till er

Längtar du också efter mer lätthet, lekfullhet och självklarhet kring beröring och intimitet? Är du öppen för nya sätt att blåsa in syre, inspiration och hetta i din relation och ditt sexliv?

Dels har du i så fall hittat till rätt podd. Men det här är också ett alldeles speciellt avsnitt, för det är min julklapp till er trogna och nytillkomna lyssnare. Det är nämligen en prova-på-version av ett spel som släpps i vår parallellt med min nya bok, "Buffésex - det nya sättet att ligga som ändrar ALLT". Utöver själva boken släpper jag en ask med tre kortlekar i. En för hemmacoaching, en för att få till bra sexsnack i relationen och en för att skapa nytänk kring beröring, och den ska du som lyssnar nu få prova hemma, helt gratis! 

Instruktionen finns att hämta på min hemsida. För att illustrera hur man spelar har jag bjudit in mina kära partners Klara från betouched.se och Kristoffer, även känd som Sexpedagogen, som också konstruerat spelet ihop med mig. Och nej, det är ju inte riktigt ett spel eftersom man inte tävlar mot varann. Men vi säger så för enkelhets skull, och så går vi loss med fantasin. Hoppas du kommer gilla din julklapp! 


Spelinstruktioner för nerladdning

Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration

Förbeställ min bok


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.