Bonusavsnitt: Andas dig kåt (med Samuel Svärd)

När man är trygg och lugn i kroppen finns det plats att ta emot andra känslor, som till exempel kåthet. Så konsten att göra sig själv lugn är också vägen till att släppa fram sex och lust, och det kan vi göra genom att andas. Men vi kan också använda andningen för att jobba upp en stark sexuell energi i kroppen, som är BÅDE trygg och aktiverad på ett positivt sätt. Och om vi andas medvetet när vi njuter så kommer känslan in i kroppen enklare. 

Min gäst idag är andningsinstruktören Samuel Svärd, som ska leda mig och er om ni vill genom en alldeles speciell sort upplevelse som man får när man ägnar sig åt breathwork, men en extra sexig twist eftersom det är vad den här podden ju handlar om. Ni ska få lyssna när jag kastas in i något omvälvande i min kropp, och du kan också andas parallellt med mig så får vi se vad som händer i din. 

Och du som tar dig igenom hela avsnittet kommer få ta del av en alldeles speciell nyhet i slutet, så utforska vad som händer när du lyssnar, oavsett om du vill prova breathwork här och nu eller inte.


Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration

Samuel Svärd

Vårt retreat ÅH! 3-dagarsretreat för par, 5-7 majHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.