169. Jag längtar efter sexprat med folk som fattar!

Hur ska jag få till de där samtalen om sex och relationer som jag längtar så innerligt efter, där jag inte behöver utbilda och förklara hur saker funkar, förklara och försvara min livsstil och tona ner det svåra för att inte ge en felaktiv bild av mina normbrytande relationer? Jag vill få ventilera, bolla dilemman och härligheter, få inspiration och bli utmanad - var i vuxenvärlden finns möjlighet till det? 

Du lyssnar på Sex på riktigt, podden där jag som heter Marika Smith och är sexinspiratör varje vecka coachar någon kring något som rör sex.

Att bli coachad handlar som ni som lyssnat förut vet främst om att hitta svar man redan har inom sig, och i min version även om att få tips, råd och nya perspektiv. Men en viktig del av mitt jobb är också att erbjuda möjligheten att få prata av sig, men också prata sig fram till nya tankegångar, med någon som inte ifrågasätter, förstår vad man menar och inte behöver utbildas eller upplysas samtidigt som man själv försöker hitta rätt i längtan och tvivel. Dagens avsnitt med gästen Sara är ett sånt samtal, till stor del. Färre konkreta råd, mer möjlighet att själv prata dig fram till nya perspektiv. Så här blev vårt samtal.


Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration

Förbeställ min bok


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.