168. Hjälp mig hitta rätt i min kvinnlighet

Hur förhåller jag mig till att min kropp inte alls speglar hur jag känner mig inuti? Att som 27-årig kvinna ha en klimakteriekropp, att längta efter menskramper och flytningsfloder, och inte känna sig hemma i de vuxnare formerna samtidigt som drömmen om kvinnlighet känns ouppnåelig?

Idag rivstartar vi säsong 11 med ett samtal som verkligen får lov att dyka DJUPT ner i mörka skogstjärnar, och rör både sex, döden, kroppsvätskor, att bli vuxen eller vägra, sjukdom och explosiv livslust, fittor och safter, blod och passion och en massa annat.

Dagens gäst Hannah-Maria som förlorade sin mens i tonåren på grund av sjukdom slits mellan sin längtan efter idén om den fertila kvinnokroppen, och frihetslängtan bort från det fängelse som samma kropp innebär. Hon vill ha hjälp att hitta rätt i sin kvinnlighet, som hon bråkat med och blivit bråkad med tillbaka av hela sitt liv. Det blev ett fantastiskt samtal som verkligen borrade sig ner, om acceptans och att göra sig mjuk inför verkligheten, men att ändå vägra ändra på sin innersta kärna.


Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration

Förbeställ min bok


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.