136. Njutning läkte mig från sjukdom och sorg - hjälp mig bli ännu mer passionista!

Hur kan man som passionista, det vill säga någon som ser njutning som sin livsessens och meningsskapande kraft, underlätta för partners att möta det och förstå att ens starka njutningsförmåga inte bara är ett roligt lektivoli utan ingången till emotionellt, andligt och relationellt djup? Och hur kan den som längtar efter att möta en partner som håller njutning högt få chansen att visa att det även finns plats för annat? 

Dagens gäst Sofia trodde att livet var över, bokstavligen, när kroppen stängde ner mer och mer. Men det vände när hon började mata kroppen med njutning, och nu är hon redo att fortsätta med det livet ut, men vill dela det med någon i kärlek. Men vem vågar dejta en vandrande klitoris, och hur gör man för att hjälpa någon man möter förlösas emotionellt utan att bli hens gratiscoach istället för kärlekspartner?

När Sofia skrev till mig om att vara med i podden bad hon också att min partner och numera även kollega Kristoffer, ni vet, han som kallades Peter i avsnitt 55 där vi träffades och blev kära, också skulle vara med och coacha henne. Vilken strålande idé! Så idag är vi tre vid mikrofonerna, två coacher och en klient. Och vi dricker bubbel som Sofia hade med sig ur njutiga kupglas och äter praliner, för att riktigt fira livets goda. Så här blev vårt samtal. 


Läs mer om mig på www.sexinspiration.se och om Kristoffer på www.sexpedagogen.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration och Sexpedagogen

Här kan du höra originalsamtalet om passionistaskap och hur jag och Kristoffer träffades.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.