104. Jag läkte från övergreppen genom att fokusera på det roliga

Hur hittar man det roliga och kraftfulla i sex igen efter åratal av att bli behandlad illa av sin partner, hur tar man tillbaka makten över sin lust utan att förlora sin förmåga att känna sårbarhet, och är det möjligt att fortsätta älska den som gjorden en så illa, på ett sunt sätt?

I det här avsnittet möter jag Elisabeth från avsnitt 53 igen, som är gift med Daniel som var med förra veckan. Han berättade hur han brutit sina destruktiva mönster kring sex som bestod av tjat, press och manipulation mot Elisabeth som bottnade i dålig självkänsla, och byggt upp den genom att tänka på nya sätt kring sig själv och sin sexualitet. Ni är flera som hört av er och tackat för det avsnittet redan, både de som varit i Daniels situation och de som haft en partner som varit det. Jag blir alltid glad att höra när podden påverkat någons sexliv, men det här ämnet kändes förstås extra viktigt. Så tack!

Men idag är det som sagt Elisabeths tur att berätta sin version av parets förflutna, men framför allt reflektera över hur hon tagit sig framåt, återtagit makten över sin egen lust och är i full färd med att utforska nya sexuella sidor av sig själv. Välkommen att lyssna.


Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.