100. Hur närmar vi oss rape-play på ett sunt och säkert sätt?

Hur skapar vi så stark tillit i vår relation att vi kan gå ner i våra allra mörkaste fantasikällare tillsammans? Och hur kan man läka sina egna gamla förtroendesår så att man blir redo för skörheten i en relation där ens innersta står på spel?

Mitt hundrade avsnitt handlar om ett extra känsligt ämne, för nu vet jag ju att du som lyssnar har fått chans att lyssna på så många samtal med personer som inte alls har en sexualitet som liknar din, att du förstår att man kan tända på saker som på ytan verkar konstiga eller farliga, men just därför har en djupt tillfredställande och läkande inverkan så länge vi gör det med omtanke, ansvar, nyfikenhet och med konsekvenstänket i högsta hugg.

Elin från avsnitt 44, som längtade efter en lekkamrat att utveckla sin undergivna sida tillsammans med, är tillbaka för att prata om rape play, alltså rollspel som iscensätter tvång, det man kallar samtyckt ickesamtycke. Hon har hittat sin lekkamrat som också blivit en kärlekskamrat, och känner sig redo att nosa på just den fantasin, men är samtidigt klok nog att vilja vänta med den faktiska praktiken tills tilliten är tillräckligt stark hos båda, bortom nyförälskelsens rus. Och hur man gör det, bygger upp tilliten för att göra riktigt, riktigt, sårbara saker tillsammans, det ska vi prata om i det hundrade samtalet.


Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.