Hon fixar din bästa pitch – Jenny Lindblad

Ska du snart göra en pitch för en idé eller produkt? Då hoppas jag att du tränar hårt innan. Om inte, så kan Jenny Lindblad, pitch-coach och TEDx-coach, hjälpa dig. Hon har hjälpt 100-tals företag och personer att strukturera och bygga sin pitch. I det här avsnittet får du lära dig vad som är en bra pitch och hur du själv skapar den ultimata pitchen!

 

Jenny Lindblad – Pitchcoach

 

********************Säljpodden samarbetar med CRM-uppstickaren Membrain. Gå in på Membrains hemsida och klicka på “Book a demo” för att få en visning av ett modernt system, som för din säljprocess framåt!

 

Säljpodden samarbetar även med prospekteringsverktyget Qualifier.ai. Det är ett verktyg som inte bara letar upp nya prospekt, utan också automatiskt kontaktar dem. Så gå direkt in på deras hemsida för att boka en demo.********************

 

Vem har inte behövt att pitcha in en idé någon gång? Men har du exempelvis tänkt på hur en pitch ska se ut för att folk ska köpa din idé? Med Jenny Linblad som pitchcoach, så kan du skapa en struktur som gör att folk vill samarbeta med dig. Lär dig hur, i det här avsnittet.

 

Jenny beskriver hur hon tvingades att bli bra på att pitcha, i sin roll på Ericsson. Nu med över 5000 pitchar i bagaget och samarbeten med över 250 bolag, så har hon rätt bra koll på hur en bra pitch låter.

 

Visste du att en bra pitch inte bara innehåller framförandet av ord? Allt spelar in. T e x hur du går, står, rör dig och vad du har för kläder och rösttempo. Alla detaljer coachar Jenny i för att få till den perfekta pitchen!

 

Ta kontakt med Jenny och låt henne coacha dig och ditt bolag på:jenny@elizacommunication.com

 

/Mattias

 

P.S. Prenumerera på Säljpodden i iTunesSpotify eller på Säljpodden.se. Gå också gärna med i Säljpoddens grupper på Facebook, Instagram och Linkedin. Tack! D.S

 

Inlägget Hon fixar din bästa pitch – Jenny Lindblad dök först upp på Säljpodden.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.