159. Ylva Wegler – ”Mirakelboken för Själen” den 3:e boken i serien

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” har jag bjudit in Ylva Wegler. Ylva har gästat min podd tidigare - i avsnitt 137. Även den här gången ska prata om bokprojektet ”Mirakelkur för Själen”. Tre böcker finns nu ute i en serie som slutligen ska bestå av sju - sju böcker i regnbågens alla färger. Hela den här idé har grundats och projektleds av Ylva Wegler. Bokserien är uppbyggd på olika människors mirakelberättelser, och tanken med den är att inspirera och öppna upp läsarnas sinne för tillit och intuition. Att berättelserna i böckerna ska inspirera dig till att se på dig själv och livet på ett annat sätt. För det finns människor som har upplevt och med bestämdhet menar att om vi använder vår förmåga att visualisera och föreställa oss på rätt sätt, så kan vi åstadkomma precis vad som helst. 

Jag tänker på det Albert Einstein en gång sa “Det finns endast två sätt att leva livet. Ett som om inget är ett mirakel. Det andra som om allt är ett mirakel.” Ylva kommer att dela med sig av några egna mirakel hon upplevt i livet, och vi pratar om att öppna upp för att släppa in mirakel i sitt liv och att känna tillit till sig själv. Varmt välkomna till ”Så in i Själen”.

Ylvas hemsida: www.ylvawegler.se Bokförlagets hemsida: https://www.siljansmasar.comProducerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Patrik Sundén

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.