152. Roger Gotthardsson– Outside Reality. Ett samtal bortom det du tänker är verkligt. Del 2

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” så fortsätter jag mitt samtal med fjärrskådaren Roger Gotthardsson. I vårt senaste samtal så insåg vi ganska snabbt att vi behövde minst en timme till för att hinna med att åtminstone skrapa på ytan av allt det som Roger har att dela med sig av. Roger är IT-säkerhetsexpert och remote viewer, Fjärskådare. Remote viewing, fjärrseende - handlar om förmågan att se och redogöra för objekt och händelseförlopp som inte kan nås med människans normala sinnen, som är dolda eller på avlägset avstånd. Metoden utvecklades under 1970-talet inom det amerikanska försvaret på uppdrag av kongressen. Roger har skrivit boken Outside Reality. En fantastisk bok som även ska ges ut på svensk. En bok som öppnar upp ditt sinne för en helt nu värld och verklighet. Hur mycket av det som vi betraktar som verkligt, är egentligen verkligt? Vad är medvetande? Vad är viktigt för oss att tänka på under vår tid här på jorden? Så det här blir ett samtal bortom det du tänker är verkligt. Varmt välkomna till ”Så in i Själen”


Rogers hemsida: https://outsidereality.se/ Instagram: https://www.instagram.com/se.miranon/ Mail: roger@outsidereality.se


Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Patrik Sundén

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.