137. Ylva Wegler och Mikaela Djup - Mirakelkur för Själen

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” har jag bjudit in Ylva Wegler och Mikaela Djup. Vi ska prata om bokprojektet "Mirakelkur för Själen”, en idé som grundats och projektleds av Ylva Wegler. Bokserien är uppbyggd på olika människors mirakelberättelser, och tanken med den är att inspirera och öppna upp läsarnas sinne för tillit och intuition.Ylva är certifierad hypnoterapeut, transformativ coach, författare samt certifierad handledare i metoden för sorgbearbetning. I sitt författarskap skriver hon transparent och ärligt om vägen tillbaka från depression, fibromyalgi, PTSD och PMS/PMDS för att inspirera andra till att det faktiskt går att förändra sitt liv.

Mikaela Djup har rötterna djupt förankrade i myllan, där hon finner sin inspiration och påfyllning hos djuren och växterna i naturen. Hon är medial vägledare, intuitiv healer, inspiratör och författare. Hennes mirakelberättelse finns med i den andra boken i serien. Mikaela driver sedan några år Hjärtats Veranda tillsammans med sin man. Genom healingmetoden kiromanti läser hon kartan din själ satt i dina händer. Det möjliggör  att hitta en nyckel till självacceptans och självkärlek, vilket leder till friheten att genomgå förändring för att centrera sig i sin kraft. Varmt välkomna till ”Så in i Själen”. 

Kontaktuppgifter till Mikaela Djup: Mikaela@Hjartatsveranda.se Ylva Weglers hemsida: www.ylvawegler.se Förlaget Siljans måsar: https://www.siljansmasar.com


Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Patrik Sundén

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.