131. Dennis Åsberg och Emil Marczak – är det ett UFO på Östersjöns botten?

I den här veckans ”Så in i Själen” så möter ni producenten och filmfotografen Emil Marczak och Dennis Åsberg, som tillsammans med Peter Lindberg grundade Ocean-X team. Ocean-X team är en grupp dykare och vrakletare som har upptäckt och fiskat upp en hel del spännande saker ur havet. I juni 2011 upptäckte de något märkligt och mystiskt på Östersjöns botten, en Cirkeln på ca 85 meters djup och med en diameter på ungefär 60 meter. Cirkeln reste sig tre till fyra meter från botten med en form som liknade en svamp med rundade kanter. I ena riktningen från föremålet fanns mönster i botten som liknar släpspår. Hela världen undrade vad det här kunde vara. Spekulationerna flödade fritt, bland annat om det kunde vara ett kraschat UFO. 2012 gästade Dennis och Peter mig i Nyhetsmorgon. Klippet finns fortfarande på Youtube. Nu 11 år senare ska Dennis Åsberg och jag återigen tala om fenomenet och jag vill veta om något nytt hänt? Dessutom, tillsammans med producenten och filmfotografen Emil Marczak händer en del andra spännande saker. Emil berättar en del saker i det här samtalet som minst sagt sticker ut. Välkomna till ”Så in i Själen”.


Dennis World Podcast https://spotify.link/Z2dtqAywbzb


De här dokumentärerna som Emil Marczak filmat och som vi pratar om heter: ”Walking with the tall whites” och ”Chilbolton incident” och ”Baltic anomaly, mystery continues” Om man googlar någon av titlarna, så kan man se dokumentärerna hos olika distributörer, som The Roku Channel, Tubi TV, Popsy, documentary+, Stash TV on Youtube, Amazon Prime, etc.


Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Patrik Sundén

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.