130. Arvid Stark – En lyssnare hälsar på i podden och berättar om sin resa

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” har jag bjudit in en lyssnare som skrev ett brev till mig. Jag får en del brev och jag uppskattar verkligen alla fantastiska, varma och kärleksfulla brev. Det blir tydligt för mig att vi gör den här inre resan tillsammans. Jag kan såklart inte bjuda in alla brevskrivare, bara så ni vet, men kanske om, och när det passar och känns rätt, så kan det hända. Så i veckans avsnitt möter ni Arvid Stark. När det här avsnittet sänds är inte Arvid helt okänd. Det fick jag reda på när vi möttes. Ni kan se honom i ”Gift vid första ögonkastet” som började sändas i SVT 10 april. Där kan vi med spänning följa hans kärleksresa. Det ser jag mycket fram emot! Varmt välkomna till ett samtal i ”Så in i Själen”.

Här är ett utdrag från Arvids brev:

Hej Agneta!

Jag heter Arvid. En del av mig säger till mig att vänta med att skriva till dig. Rösten säger; vänta tills du har läst Agnetas bok som du fick i present. Vänta tills du kommit längre i din egen resa. Vänta tills huvuddelen av dina inlägg på instagram handlar om sårbarhet, och inte om resultat eller prestation. 

En annan röst viskar; skriv nu. Tiden är rätt. 

Jag väljer att lyssna på den senare rösten, eftersom jag vet att den kommer från en djupare och visare plats inom mig än den första. 

Till att börja med vill jag säga; Din Resa inspirerar mig … Du och jag är olika. Samtidigt känner jag igen mig i din berättelse. Kanske för att våra olikheter sitter i det mer ytliga, så som yrke, ålder och kön? Igenkänningen sitter mer i det själsliga inser jag. Exempelvis upplevelsen av en pilgrimsvandring. Liksom du beskriver, har jag efter min vandring aldrig sett någon väg tillbaka. Det fanns bara ett alternativ; att leva i min sanning … Jag en relativt ung man, som säkert skulle kunna nå ut till andra unga män som också vill ta steget men som inte riktigt vet hur. Jag föreställer mig också hur våra olikheter, om än dom mestadels är ytliga, kan bjuda in till en spännande dynamik. Med värme och respekt. Arvid


Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Patrik Sundén

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.