122. Paul Del Valle – Mannen bakom Öppet Sinne podden

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” så möter ni Paul Del Valle. Precis som jag så har Paul alltid varit en sökare. Ända sedan han var liten har han varit en tänkare. Alltid haft mål och drömmar. Han drömde om att bli skådespelare, och har gjort lite roller inom både film och teater. Han har jobbat som PT, hållit på med Stand-Up och jobbat som kommentator i kampsporten MMA. Paul har alltid gått sin egen väg. Och samtidigt som han banat väg genom livet har han filosoferat och sökt efter svar på livets alla hur och varför? 2015 stod han utan alla yrkestitlar och ställde sig frågan: Vem är jag? Det blev början på en inre resa som tag honom både bakåt och framåt i tiden. 

2018 startade han podden Öppet Sinne, som numera ligger på is, men i den har han delat med sig av sina tankar och insikter. Jag ser fram emot det här samtalet med Paul Del Valle. Vad har han kommit fram till sedan 2015 när han ställde sig frågan: Vem är jag? Varmt välkomna till så ”Så in i Själen”


Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.