107. Sri Pretajee – Vägen till inre frid och själslig frihet

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” har jag bjudit in den andlige ledaren Sri Preethaji. Sri Preethaji är en transformationsledare och medskapare av Ekam, världscentrum för upplysning. Hon erbjuder kurser i större städer runt om i världen som leder människor till de vetenskapliga och transcendentala dimensionerna av medvetande. Hennes TEDx-föredrag, "Hur man gör slut på stress, olycka och ångest för att leva i ett vackert tillstånd", har nått mer än två miljoner människor.

Sri Preethaji och hennes man Sri Krishnaji har lett miljoner människor på en djupgående resa in i medvetandet på Ekam i Indien på sina Field of Abundance retreats. De har hjälpt deltagare att hitta den läkning, glädje, relationer och syfte de söker. Men de turnera även i USA, Asien och Europa och undervisar i ökat medvetenhet och uppvaknande.

Jag har varit på kurser med Preethaji och Krishnaji både i Nederländerna, Indien och Sverige. Och fått med mig insikter och visdom som hjälpt mig att hitta en balans och en inre stillhet när jag har behövt det. Den värme, visdom, ödmjukhet, kärlek och kraft både Preethaji och Krishnaji förmedlar är vacker att ta del av och få till sig. Jag tycker det ska bli så fint att få presentera Preethaji för er och jag tänker att vi ska tala om olika sinnestillstånd, sätt att höja sig över lidande, och vilka de olika stegen mot uppvaknande och upplysning är? Varmt välkomna till veckans samtal i ”Så in i Själen”, som denna gång är på engelska. Länk till Serene mind meditation: https://open.spotify.com/track/2xSLd8GWYcrzqLRbBY0CSK?si=uB8AckNfQ6qbPvNhLw7FOw

 

Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Patrik Sundén

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.