103. Louise Strömberg – Hur yttrar sig feminin/maskulin energi i balans och obalans

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” så är Louise Strömberg tillbaka! Förra gången vi sågs pratade vi om hur man stärker kärleken till sig själv, den här gången handlar samtalet om kvinnokraft, om det feminina och maskulina. Den 8 mars, på internationella kvinnodagen kom Louise ut med sin senaste bok ”Power Women” titeln syftar inte på betydelsen där man kanske tänker att det handlar om kvinnor som högpresterande på alla plan och till synes verkar klara av allt perfekt.


Nej Power women är samlingsordet för en mängd sunda ideal som tillsammans utgör en hållbar grund för alla de kvinnor som har bestämt sig för att leva livet utifrån sig själva, sina behov och drömmar. Utan att behöva be om ursäkt eller förklara sig. Som lyfter sina systrar, istället för att skjuta ner dem i rädsla för konkurrens, hon är sårbar, intuitiv, modig, tillitsfull, öppen, generös och tillåtande.


Vi kommer att prata om vad feminin och maskulin energi är. Vad innebär obalans och hur vi kan göra för att öka den feminina energin och skapa balans. Börja leva helhjärtat i såväl kropp, själ och sinnen. Det och mycket, mycket mer! Varmt välkomna till ett samtal i ”Så in i Själen".


Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Patrik Sundén


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.