101. Sofia Sivertsdotter – Ett samtal om skrivandet, livet och själen

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” så har jag bjudit in författaren Sofia Sivertsdotter. Sjökaptensdottern Sofia har närheten till naturen i blodet, och det är i naturen hon mår som bäst. Sedan 2016 livnär hon sig som författare och har sålt dryga 30 000 böcker som egenutgivare! Sofia skriver vackra och poetiska böcker som berör djupt in i själen. Här en text från hennes bok Meningsfullt: Det finns en plats som väntar på dig. Ett rum att fylla med det som är sant för dig. Det finns en framtid som hoppas på dig. En inre röst som vet vad som vill komma till liv genom dig.


Sofias senaste bok som kom ut i september heter ”Andetaget, livet, evigheten - vägledning för livets alla ögonblick.” Det är en samling reflektioner som vägleder läsaren genom olika situationer i livet.


Sofia och jag prata mycket om skrivandet. Hur en skrivprocess kan se ut, hur man kan komma igång och vilken betydelse det kan ha för att komma närmare sig själv och även att bearbeta saker. Så det här blir ett samtal om skrivandet, livet och själen. Varmt välkomna som alltid till ”Så in i Själen.”


Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Patrik Sundén


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.