Merja Mähkä: Sijoitan jotta voin elää itseni näköistä arkea

Merja Mähkä aloitti sijoittamaan aktiivisesti ensimmäisellä äitiyslomallansa, ja nyt yhdeksän vuotta myöhemmin hänellä on jo noin puolen miljoonan euron sijoitussalkku. Merjan mielestä kauneinta, mitä rahalla saa on se, että voi käyttää aikaansa itselle merkityksellisiin asioihin ja tuottaa hyvää oloa läheisilleen. 

Toisen lapsensa Merja sai 43-vuotiaana. Ihan turhaan vauhkotaan, että lapset pitäisi tehdä mahdollisimman aikaisin. Merjan mielestä nelikymppiset ovat äitejä parhaassa iässä: menojalka ei vipata, perhe-elämästä on helppo nauttia ja vauvan on helppo syntyä valmiimpaan maailmaan. Nyt Merja on iloinen, että on hoksannut hyödyntää osittaista perhevapaata. Perheen molemmat vanhemmat saavat sekä hoitaa vauvaa että tehdä töitä. 

Hiekkalaatikon reunalla Merja unelmoi omasta televisio-ohjelmasta, jossa hän levittää sijoittamisen ilosanomaa koko kansalle. Sillä mitä tyhmempiin sijoituskysymyksiin hän saa vastata, sitä merkityksellisemmäksi hän kokee työnsä. Hyvien korkokenkien löytäminen on vaikeampaa kuin osakkeisiin sijoittaminen, Merja väittää.

Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.