Mauri Kunnas: Tarinoillani haluan opettaa lapsille kiltteyttä ja oikeamielisyyttä

Kahden lapsen isä, isoisä ja lastenkirjailija Mauri Kunnas kirjoitti esikoisensa syntymän jälkeen suositun Yökirjan - silloin hän nimittäin valvoi aika paljon öisin. Hänen 90-luvun päiväkirjamerkinnöissä on havaittavissa ruuhkaa mutta myös joutilaisuutta: Mauri muistelee lämmöllä iltasatuhetkiä sekä koko perheen yhteisiä TV-iltoja. Nyt jo aikuiset tyttäret työskentelevät isänsä kanssa samalla alalla. Ollaan aika hyviä kavereita lasteni kanssa, ylpeä isä kertoo.


Mauri pitää kirjoista, sillä ne jättävät mielikuvitukselle temmellyskenttää. Aikaisemmin hänen ei tarvinnut pohtia, mitä kirjoissa uskaltaa sanoa. Nykyään hän piirtelee Korvatunturille erirotuisia tonttuja. Mauri toivoo, että lapset oppisivat hänen tarinoistansa erityisesti kiltteyttä ja oikeamielisyyttä.


Kaupallinen yhteistyö Storytel: Jos et ole vielä tutustunut Storytelin ääni- ja e-kirjapalveluun, me tarjotaan sulle nyt mahdollisuus kokeilla Storyteliä ilmaiseksi 30 päivän ajan. Ilmaisen kokeilun saat osoitteessa: www.storytel.com/ruuhkavuosirakkautta.


Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.