Leea Mattila: Voit oppia ymmärtämään lapsesi mieltä paremmin

Kaupalllinen yhteistyö Xplora 🕛 Mitä tehdä, kun lapsi raivokarjuu monta tuntia putkeen tai kun omassa päässä räjähtelee ruuhkavuosipapatteja? Toisenlaiset äidit -ohjelmasta tuttu psykologi Leea Mattila on lempeä ja hassutteleva äiti, mutta välillä hänkin mokailee ja rähjää. Kukapa ei? Leea on kirjoittanut kirjan mentalisaatiosta eli siitä, miten oman lapsen mieltä voi oppia ymmärtämään paremmin. Meille hän jakaa kultaakin arvokkaampia ajatuksiansa tilanteisiin, jolloin oman lapsen ymmärtäminen tuntuu vaikealta.

Leean oma lapsuus ei ollut helppo. Isättömyys ja huono suhde isäpuoleen saivat hänet tuntemaan ulkopuolisuutta omassa perheessänsä. Leea ymmärtääkin, kuinka tärkeää on selvittää omat haavat ja kuprut. Nyt viisi vuotta avioeron ja ison elämänmuutoksen jälkeen hän kokee ruuhkavuosihärdellin vihdoin helpottaneen. Itsenäiset ja fiksut pojat selviävät hyvin kun äiti on podinauhoituksissa.

Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Xploran - lapsen ensimmäisen ja turvallisen puhelimen - kanssa. Alekoodilla ruuhkavuosirakkautta saat Xplora 5 -ensipuhelimesta 20 euron alennuksen xplora.fi-sivustolla. Koodi on voimassa vuoden 2021 loppuun asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Kiitos Sokos Hotel Tripla kun saimme taas lainata hotellihuonetta äänitystä varten! ❤️

Laita podi tilaukseen ja seuraa meitä instassa @ruuhkavuosirakkautta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.