Sommarrepris - Vägen tillbaka från utmattning - Sigrid Bernson

Här kommer sommarrepris nummer två. Jag har ledigt och därför sänder jag repriser. Jag valde avsnittet med Sigrid Bernson för att det är få som pratar direkt från hjärtat, öppet och modigt som Sigrid. 


Sigrid Bernson är en dansare, sångerska och danslärare, främst känd för sin medverkan i TV-programmet Let's Dance. Sigrid mattade ut sig efter en lång tid med för mycket av det allt, jobb, prestation och dessutom en tid av mycket skriverier. När hon berättar om den tiden så förstår man att ingen skulle orka det tempot och den press som fanns. Hon drabbades av svåra symtom. Hon kunde få hjärtklappning och svårt att ta till sig luft. Hon fick dessutom nässelutslag, och kunde vakna upp med ett svullet ansikte. Sigrid sökte vård för utslagen och svullnaden men hon trodde att det var allergichock. Det var först senare hon skulle förstå att allt det här var kroppens sätt att signalera att något är fel och att utmattningen var ett faktum. 

Lyssna till en fantastisk person med många insikter och erfarenheter. 


Vill du komma i kontakt med mig: carolinenorbelie.com

Instagram: @carolinenorbeliecoaching

Eller mail caroline@prestationspodden.se


Vill du ha kontakt med min klippare: daniel@lejon.se


Tack för att du lyssnar! Gillar du avsnitten, lämna gärna en recension på appen du lyssnar ifrån eller sprid till vänner. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.