#158 – Poddblottande, cancerlögner, white passing mixade & feministkillar

I veckans andra avsnitt berättar Jon om komikern Quincy Jones som blev diagnostiserad med cancer och fick veta att han hade ett år kvar att leva. Förra sommaren släppte han en timmes standup special och i år såg Jon honom uppträda. Men han lever fortfarande. Och är dessutom suspekt charmerande. Vi snackar om folk som anklagats för att ljuga om sjukdomar (no shots fired).

Sen tar vi upp en lyssnarfråga om väldigt ljusa mixade som använder n-ordet. Vad gäller när en person är mixad men ändå white passing? Vad gäller för till exempel puertoricaner? Och hur skiljer sig användandet av n-ordet i USA och Sverige?

Sen en till lyssnarfråga om huruvida vi ser oss själva som och kallar oss för feminister? OCH vad vi i så fall gör för den feministiska kampen? Det blir ett rannsakande av våra egna tankar och handlingar, tips om vad vi tror att en som kille kan göra för att i alla fall inte hindra feminismen och en hetsig diskussion om "the friend zone".

Och dessutom – Peter om hans nyliga blottande av sig själv på podden och en väldigt bra nedbrytning av dynamiken mellan oss tre när det gäller real shit. Snälla dela, likea, prenumerera, tipsa om och supporta oss! Bless up! For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy