#169 – #ihave, könade klädkrav och 4x Chris med Vian Tahir

I veckans första avsnitt gästas vi av Vian Tahir som, förutom Skyrimf-anatiker och lolcat-expert, är chefredaktör för feministiska kulturmagasinet Bang.

Efter förra veckans #metoo snackar vi nu om vissa killars svar: #ihave och reaktionerna på dessa. Jon skrev till exempel för två år sedan ett blogginlägg om att bidra till våldtäktskulturen. Vad skiljde hans "erkännande" då från de som killar skrivit i veckan? Vi snackar också om Aftonbladet som flitigt har skrivit om mediefolk som begått övergrepp men inte har kommenterat anklagelserna om deras egna skribenter.

Sen pratar vi om "könade klädkrav" som att inte få bära rosa som kille (eller är det bara en "vit" grej?) och obekvämligheter som string för tjejer och "strump-skjorthållare" för Jon.

Dessutom leker vi The Game of Chrises och diskuterar snygghet vs. charm vs. talang. Och snack om att killar måste prata med varandra (och gärna med våra kk:n)! Riktigt riktigt grymt avsnitt! Mycket kärlek till dig Vian! For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy