#103 – Kanye, rants & ångest på stranden

I veckans avsnitt berättar Amat om senaste HammerTime-spelningen och vad som kan hända när folk önskar låtar på fyllan. Och från en rant till en annan diskuterar vi Kanyes senaste utspel där han hyllar Trump, "call out" Beyoncé och Jay Z och sedan avbryter en konsert efter två låtar. Är han "galen"? En konstnär? Och borde vi vara oroliga? Fan e de som händer alls egentligen?

Andra halvan av podden snackar vi om ångest. Amats low key-ångest, Peters all out-ångest och Jons... ja Jon verkar helt resistent mot negativa tankar. Varför är det så? Vi pratar om varför fattiga människor i tropiska länder verkar så lyckliga på När & Fjärran. Peter håller det real om tidigare ångest och dess konsekvenser och Amat berättar om det omöjliga i att försöka lösa ångest praktiskt. Vi försöker även förstå orsaken till Jons nästan obefintliga dåligt mående men utan vidare framgång.

Veckans "vinnare" är moderaten Delmon Haffo som lyckades kalla S-ministern Annika Strandhäll för h*ra under en livestreaming. Dessutom:... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy