#117 – Moonlight, rap-beef & att bli spottad på med Hasan Ramic

I veckans avsnitt gästas vi av long time crew homie och tidigare gäst Hasan Ramic. Vi snackar om Oscarsgalan där Moonlight, efter en pinsam mixup, vann pris för Bästa Film. En film som fick Hasan att gråta och Jon att minnas hans hemtrakter i Miami. PM-podden rekommenderar!

Sen berättar Jon om en story från härom kvällen på standup-klubben med en minst sagt besynnerlig gäst. Vi snackar om att hantera situationer i roll som till exempel DJ eller vakt, samt hur vi hade reagerat på att bli spottade på.

Sista halvtimmen av podden viger vi åt att diskutera den första riktiga rap-beefen på flera år! Rapparen Remy Ma har levererat en grooov diss till Nicki Minaj och vi bryter ned låten och dess innebörd i smådelar. Bra skit här.

Dessutom: Lyssnarfråga från en tjej i ett triangeljidder med två bröder och Peter erkänner en killgissning som var way off.

Vill ni förresten höra mer göttigt hiphop-nörderi och en hel del ny musik så fucka med Hasans pod "Shonnar Vet"! Bless up! For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy